• Moncler Jacka Herr
  • Moncler Jacka Online
  • Moncler Jackor Dam

Mengke Lai (Moncler Jacka Online) har sitt huvudkontor i Grenoble , Frankrike , specialiserat på tillverkning av utomhussporter namn utrustningens fabrikat . Moncler varumärke Namnet kommer från en förkortning av Monestier de Clermon stan . Moncler historia börjar under andra världskriget , har varumärket en legendarisk historia , hittills , Moncler dunjacka i outdoor-branschen och bli den ledande internationella främsta varumärkena .

Moncler logotyp är M bokstav och en tupp kombination . Moncler varumärke följande punkter: Moncler Gamme Rouge och Moncler Gamme Bleu visar två varumärken , är Moncler Gamme Rouge ett varumärke av kvinnors show , creative director för Giambattista Valli , hölls på Paris Fashion Week show , Moncler Gamme Bleu är ett varumärke av män show , män Week hålls i Milano show .

Moncler Jackor Dam historia börjar under andra världskriget . Frankrike ockuperades av Tyskland och två i fria områden , var rekryteringsgrupp avskaffas och ersätts av ett system med allmänt deltagande , kräver detta system den unge mannen måste gå med i en grupp som kallas " Chantiers de Jeunesse " organisation . De organisationer som särställning av folket , som kallas Jeunesse et Montagne ( JM ) , är dess huvudkontor ligger i Grenoble . Organisationens huvudsakliga arbete utförs av en grupp före detta Air Force officiella och alpina områden som lärs ut av de unga människor för dem som är intresserade i berömmelse och ansvar personal och drift , naturligtvis , i kärlek till fjällen . Grupp pojkar har möjlighet att delta i alla bergssporter , och har nära band med naturen . På den tiden denna grupp har blivit inblandad i en pojkar dröm . JM gått från tre Moncler möte : Rene Ramillom , Andre Vincent och Lionel Terray . 33 - årige Remillon Grenoble var en viktig tillverkare av snö . Värnplikten ger gruppen utrustningen . 26 - årig ​​affärsman Andre Vincent i förvaltningen av ett tryckeri innan kriget . Han brukade vara en väktare av bergen och skidlärare . I JM , var han huvudtränaren . 22 - årige Lionel Terray Grenoble , en av de bästa från familjen . Han var den alpina skidor mästare . De tre män respekterar varandra , har samma kärlek till naturen , friluftsliv och skidåkning i smidda en djup vänskap .

Tags: Moncler Jacka Online,Moncler Jackor,Moncler Jackor Dam

Moncler Moncler Jacka 1285 9.8/10(from 5128 reviews) 800 SEK Suppliers: http://www.enve.se/rightes.htm In Stock